Logo trainee finnmark

Barents Naturgass søker trainee innen salg og markedsføring

Barents Nord
barents naturgass logo

Barents Naturgass AS leverer flytende naturgass (LNG) og flytende biogass (LBG) til virksomheter med stort energibehov. Våre kunder er skip, transportbedrifter og industribedrifter i hele Skandinavia. Vi bygger og drifter LNG/LBG forbruksanlegg for industri og LNG/LBG bunkringsanlegg for fartøyer, i tillegg til en flåte av semi-trailere og containere for transport av LNG/LBG.

Vi er et team naturgass- og biogassentusiaster som arbeider godt i lag, og legger stor vekt på tillit og god kommunikasjon i jobben.

Dette er nøkkelfaktorer som bidrar til å styrke teamet og gjøre arbeidsmiljøet positivt og produktivt.

Samhold er viktig for oss, derfor gjør vi mye sosialt sammen både på og utenfor arbeidsplassen. Som en del av teamet blir du selvsagt inkludert i dette fellesskapet. Vi mener at et godt arbeidsmiljø skapes gjennom et team hvor man stoler på hverandre, jobber sammen mot felles mål og har det gøy sammen. Dette er en stor fordel både for kvaliteten på arbeidet og for trivsel på arbeidsplassen.

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder
Stillingsannonse

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder

Arctic Motell & Camping er en familiebedrift som tilbyr overnatting etablert i Guovdageaidnu/Kautokeino – i hjertet av Sápmi. Vi tilbyr reisende et hjem på reisen,

Nordkapp kommune Vågentrapp
Stillingsannonse

Nordkapp Kommune søker byggesaksbehandler

Velkommen til Nordkapp kommune, hos oss blir du raskt en del av et åpent og inkluderende samfunn! Vi organisert innen sektorene Teknisk sektor, Helse, Rehabilitering