Logo trainee finnmark

Destinasjon 71° Nord søker trainee som Event & Travel Coordinator

Destinasjon 71° Nord
destinasjon 71 grader nord

Bli med på reisen til Nordkapps mest spennende opplevelsesaktør!

Drømmer du om å jobbe i et miljø preget av eventyr, natur og spennende utfordringer? Destinasjon 71 Grader Nord, en av Nordkapps ledende opplevelsesleverandører, søker nå en entusiastisk trainee til vårt dynamiske team!

Vi er en spesialist innen ATV, snøscooter, kongekrabbeturisme, event og naturopplevelser i det fantastiske landskapet i Finnmark, og har nå flere spennende utviklingsprosjekter på gang.

Med et inkluderende og aktivt miljø ønsker vi å gi våre ansatte en unik livsstil og karrieremuligheter på fantastiske Magerøya!

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder
Stillingsannonse

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder

Arctic Motell & Camping er en familiebedrift som tilbyr overnatting etablert i Guovdageaidnu/Kautokeino – i hjertet av Sápmi. Vi tilbyr reisende et hjem på reisen,

Nordkapp kommune Vågentrapp
Stillingsannonse

Nordkapp Kommune søker byggesaksbehandler

Velkommen til Nordkapp kommune, hos oss blir du raskt en del av et åpent og inkluderende samfunn! Vi organisert innen sektorene Teknisk sektor, Helse, Rehabilitering