Logo trainee finnmark

Finnmarkseiendommen søker jurist/eiendomsforvalter

Finnmarkseiendommen

Finnmarkseiendommen/Finnmárkkuopmodat (FeFo) er et spennende rettsubjekt og utgjør et unikt fagmiljø. Vi eier og forvalter av ca. 95 % av Finnmark fylkes landareal på vegne av våre innbyggere, og er med det Norges nest største grunneier. FeFo ledes av et politisk oppnevnt styre og har 40 ansatte fordelt på kontorer i Lakselv, Vadsø og Alta.

Vi jobber med forvaltning av grunn, utmarksrettigheter og næringsvirksomhet på Finnmarkseiendommen, dette gjøres i henhold til Finnmarksloven, hvor vi har et særlig ansvar for det samiske.

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder
Stillingsannonse

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder

Arctic Motell & Camping er en familiebedrift som tilbyr overnatting etablert i Guovdageaidnu/Kautokeino – i hjertet av Sápmi. Vi tilbyr reisende et hjem på reisen,

Nordkapp kommune Vågentrapp
Stillingsannonse

Nordkapp Kommune søker byggesaksbehandler

Velkommen til Nordkapp kommune, hos oss blir du raskt en del av et åpent og inkluderende samfunn! Vi organisert innen sektorene Teknisk sektor, Helse, Rehabilitering