Logo trainee finnmark

Graveservice AS søker prosjektleder

Graveservice
graveservice as logo

Graveservice AS er et veldrevet firma i Båtfjord. De driver på en solid grunn av tradisjoner, der kvalitet danner fundamentet for deres arbeid. Bedriften har vi vært en del av samfunnsutviklingen i Båtsfjord i generasjoner. Med presisjon og ekspertise i alt fra, kommunaltekniske anlegg, omfattende grunnarbeid, annen viktig infrastruktur, til vintervedlikehold.

Nå ønsker de å videreutvikle sin bedrift, og søker prosjektleder som ønsker å bidra til utvikling, og vil ha et tett samarbeid med dalig leder i bedriften.

Så hvis du ønsker å være med å bidra til bærekraftig utvikling i en stødig bedrift, i det fantastiske nord, er dette en helt unik mulighet for deg.

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder
Stillingsannonse

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder

Arctic Motell & Camping er en familiebedrift som tilbyr overnatting etablert i Guovdageaidnu/Kautokeino – i hjertet av Sápmi. Vi tilbyr reisende et hjem på reisen,

Nordkapp kommune Vågentrapp
Stillingsannonse

Nordkapp Kommune søker byggesaksbehandler

Velkommen til Nordkapp kommune, hos oss blir du raskt en del av et åpent og inkluderende samfunn! Vi organisert innen sektorene Teknisk sektor, Helse, Rehabilitering