Logo trainee finnmark

Grieg Seafood Finnmark søker kvalitets- og sertifiseringskoordinator

Grieg Seafood Finnmark
grieg seafood logo

Grieg Seafood Finnmark har i dag over 280 stolte medarbeidere som jobber på sjøanlegg, settefiskanlegg, slakteri og kontor i Alta, Loppa, Nordkapp, Hammerfest, Lebesby og Hasvik. De produserer 400 000 måltider med laks hver dag.

For Grieg Seafood Finnmark er det viktig at både lokalsamfunn og kunder skal være trygge på at de driver på en ansvarlig måte, og søker nå etter en dyktig kvalitets- og sertifiseringskoordinator som skal bidra til at de følger kvalitets – og miljøkrav som er satt for næringen gjennom regelverk og standarder.

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder
Stillingsannonse

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder

Arctic Motell & Camping er en familiebedrift som tilbyr overnatting etablert i Guovdageaidnu/Kautokeino – i hjertet av Sápmi. Vi tilbyr reisende et hjem på reisen,

Nordkapp kommune Vågentrapp
Stillingsannonse

Nordkapp Kommune søker byggesaksbehandler

Velkommen til Nordkapp kommune, hos oss blir du raskt en del av et åpent og inkluderende samfunn! Vi organisert innen sektorene Teknisk sektor, Helse, Rehabilitering