Logo trainee finnmark

Hammerfest Energi søker nettplanlegger

Hammerfest Energi
hammerfest energi logo

Hammerfest Energi er et energikonsern med avdelinger i Hammerfest og Breivikbotn som har aktiviteter innen ulike områder; vannkraftproduksjon, strømsalg, bredbånd, TV, fjernvarme, eiendom og planlegging og drift av strømnett i nettselskapet Lucerna AS.

Vi ønsker å bidra med gnister for å skape ny aktivitet og nye arbeidsplasser, og bidrar primært med viktig infrastruktur i våre kommuner, Hammerfest og Hasvik. Et velfungerende nett både for strøm og bredbånd er viktig for vekst og utvikling alle våre lokalsamfunn.

I tillegg deltar vi i enkelte andre selskap som har utvikling i regionen vår som sitt hovedmål. Hvert år setter vi dessuten av et pengebeløp som går til sponsing av lokale lag og foreninger som bidrar til trivsel og aktivitet i Hammerfest og Hasvik, spesielt rettet mot barn og unge.

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder
Stillingsannonse

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder

Arctic Motell & Camping er en familiebedrift som tilbyr overnatting etablert i Guovdageaidnu/Kautokeino – i hjertet av Sápmi. Vi tilbyr reisende et hjem på reisen,

Nordkapp kommune Vågentrapp
Stillingsannonse

Nordkapp Kommune søker byggesaksbehandler

Velkommen til Nordkapp kommune, hos oss blir du raskt en del av et åpent og inkluderende samfunn! Vi organisert innen sektorene Teknisk sektor, Helse, Rehabilitering