Logo trainee finnmark

Hammerfest Energi søker nettplanlegger

Hammerfest Energi
hammerfest energi logo

Hammerfest Energi er et energikonsern med avdelinger i Hammerfest og Breivikbotn som har aktiviteter innen ulike områder; vannkraftproduksjon, strømsalg, bredbånd, TV, fjernvarme, eiendom og planlegging og drift av strømnett i nettselskapet Lucerna AS.

Vi ønsker å bidra med gnister for å skape ny aktivitet og nye arbeidsplasser, og bidrar primært med viktig infrastruktur i våre kommuner, Hammerfest og Hasvik. Et velfungerende nett både for strøm og bredbånd er viktig for vekst og utvikling alle våre lokalsamfunn.

I tillegg deltar vi i enkelte andre selskap som har utvikling i regionen vår som sitt hovedmål. Hvert år setter vi dessuten av et pengebeløp som går til sponsing av lokale lag og foreninger som bidrar til trivsel og aktivitet i Hammerfest og Hasvik, spesielt rettet mot barn og unge.

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

ung 2019
Stillingsannonse

Vest-Finnmark Rådet søker Trainee

Velkommen til dynamiske og livskraftige Vest-Finnmark, der kommunene og næringslivet i Alta, Hammerfest, Hasvik, Loppa, Måsøy, Nordkapp og Porsanger har fokus på videre vekst og

AREA
Stillingsannonse

Area Nett søker Nettingeniør

I Area Nett AS eier, drifter og sikrer vi en stabil strømforsyning til våre 10500 kunder i kommunene Gamvik, Lebesby, Karasjok, Måsøy, Nordkapp, Porsanger og