Logo trainee finnmark

IKA Finnmark søker trainee

IKA Finnmark
ika finnmark logo

IKA Finnmark IKS er et interkommunalt selskap og et arkiv for alle kommuner i Finnmark og Finnmark fylkeskommune. I arkivdepotet er det papirbasert arkivmateriale fra våre eierkommuner. Vi skal bistå våre eiere med ulike tjenester for å sikre dokumentasjon av saksbehandlingen i kommunene. Vi jobber med elektroniskarkiv og papirarkiv.

Som trainee i IKA Finnmark vil du bistå våre eierkommuner med rådgivning knyttet til moderne arkiv- og dokumentasjonsforvaltning: planlegging og utvikling av kommunenes arkivforvaltning, digitalisering, bevaring- og kassasjonsvurderinger og arkivplan.

Du vil også være en viktig ressurs og støttespiller for kommunenes arkivtjeneste, bistå kommunene med uttrekk av elektroniske system, samt delta i utviklingsprosesser, spesielt innenfor elektroniske arkiv.

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder
Stillingsannonse

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder

Arctic Motell & Camping er en familiebedrift som tilbyr overnatting etablert i Guovdageaidnu/Kautokeino – i hjertet av Sápmi. Vi tilbyr reisende et hjem på reisen,

Nordkapp kommune Vågentrapp
Stillingsannonse

Nordkapp Kommune søker byggesaksbehandler

Velkommen til Nordkapp kommune, hos oss blir du raskt en del av et åpent og inkluderende samfunn! Vi organisert innen sektorene Teknisk sektor, Helse, Rehabilitering