Logo trainee finnmark

Ishavskraft søker trainee til handelsavdelingen

Ishavskraft
ishavskraft logo

Ishavskraft er en av Norges største kraftleverandører, med privat- og bedriftskunder i hele landet. Vi har 80 ansatte fordelt på kontorer i Tromsø, Alta, Oslo, Bergen og Kristiansand. Våre ansatte jobber med innovasjon, produktutvikling, krafthandel, porteføljeforvaltning, bærekraft, regnskap, salg, kundeservice, markedsføring og kommunikasjon, og vi er stadig på utkikk etter nye hoder som er interessert i å jobbe i Norges mest spennende bransje! Energibransjen er i endring og Ishavskraft er bare ved begynnelsen av vår reise.

Vi skal ta en viktig rolle i utviklingen av nye digitale løsninger, smarte tjenester og innovative produkter for kunder over hele landet. Vårt kundeløfte er enkelt: vi skal forenkle, forbedre og fornye måten vi mennesker bruker strøm og tenker strøm – til det beste for kunden, samfunnet og miljøet.

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder
Stillingsannonse

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder

Arctic Motell & Camping er en familiebedrift som tilbyr overnatting etablert i Guovdageaidnu/Kautokeino – i hjertet av Sápmi. Vi tilbyr reisende et hjem på reisen,

Nordkapp kommune Vågentrapp
Stillingsannonse

Nordkapp Kommune søker byggesaksbehandler

Velkommen til Nordkapp kommune, hos oss blir du raskt en del av et åpent og inkluderende samfunn! Vi organisert innen sektorene Teknisk sektor, Helse, Rehabilitering