Logo trainee finnmark

Jan Nylund og Sønner søker prosjektleder

Jan Nylund og Sønner
Jan nylund logo

Jan Nylund og Sønner AS er en solid familiebedrift som gjennom 70 år har levert gode og kvalitetsorienterte tjenester innen tradisjonell entreprenørvirksomhet. Bedriften har i dag 12 ansatte, og er lokalisert i Fiskerihovedstaden Båtsfjord.

Jan Nylund & Sønner AS har spesialisert på seg på en rekke anleggstjenester og har et dedikert team med god ekspertise og erfaring. Vi har en stor og moderne maskinpark og er lokalisert i nye lokaler. Bedriften er opptatt av bærekraft og tar hensyn til miljø- og klimaspørsmål i sitt arbeid.

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

ung 2019
Stillingsannonse

Vest-Finnmark Rådet søker Trainee

Velkommen til dynamiske og livskraftige Vest-Finnmark, der kommunene og næringslivet i Alta, Hammerfest, Hasvik, Loppa, Måsøy, Nordkapp og Porsanger har fokus på videre vekst og

AREA
Stillingsannonse

Area Nett søker Nettingeniør

I Area Nett AS eier, drifter og sikrer vi en stabil strømforsyning til våre 10500 kunder i kommunene Gamvik, Lebesby, Karasjok, Måsøy, Nordkapp, Porsanger og