Logo trainee finnmark

Jan Nylund og Sønner søker prosjektleder

Jan Nylund og Sønner
Jan nylund logo

Jan Nylund og Sønner AS er en solid familiebedrift som gjennom 70 år har levert gode og kvalitetsorienterte tjenester innen tradisjonell entreprenørvirksomhet. Bedriften har i dag 12 ansatte, og er lokalisert i Fiskerihovedstaden Båtsfjord.

Jan Nylund & Sønner AS har spesialisert på seg på en rekke anleggstjenester og har et dedikert team med god ekspertise og erfaring. Vi har en stor og moderne maskinpark og er lokalisert i nye lokaler. Bedriften er opptatt av bærekraft og tar hensyn til miljø- og klimaspørsmål i sitt arbeid.

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder
Stillingsannonse

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder

Arctic Motell & Camping er en familiebedrift som tilbyr overnatting etablert i Guovdageaidnu/Kautokeino – i hjertet av Sápmi. Vi tilbyr reisende et hjem på reisen,

Nordkapp kommune Vågentrapp
Stillingsannonse

Nordkapp Kommune søker byggesaksbehandler

Velkommen til Nordkapp kommune, hos oss blir du raskt en del av et åpent og inkluderende samfunn! Vi organisert innen sektorene Teknisk sektor, Helse, Rehabilitering