Logo trainee finnmark

Nordkapp Kommune søker byggesaksbehandler

Nordkapp kommune Vågentrapp
Norkapp Kommune logo

Velkommen til Nordkapp kommune, hos oss blir du raskt en del av et åpent og inkluderende samfunn! Vi organisert innen sektorene Teknisk sektor, Helse, Rehabilitering og Omsorg, Oppvekst, Velferd og Kultur, samt Økonomi og stab. Vi har ca. 400 ansatte i kommunen, og søker nå byggesaksbehandler i 100% fast stilling. 

Stillingen er for tiden organisert under kommunalsjef i Teknisk sektor, men samarbeider tett med ansatte i kommunens plan- og næringsavdeling. Det forventes en omorganisering av fagområdene byggesak, plan og næring for å effektivisere kommunens tjenester, samt for å bidra til tettere tverrfaglighet og samhandling. Vil du bli vår neste byggesaksbehandler og være en nøkkelperson i omorganiseringen og forme framtiden til vår vakre kommune?

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder
Stillingsannonse

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder

Arctic Motell & Camping er en familiebedrift som tilbyr overnatting etablert i Guovdageaidnu/Kautokeino – i hjertet av Sápmi. Vi tilbyr reisende et hjem på reisen,

Nordkapp kommune Vågentrapp
Stillingsannonse

Nordkapp Kommune søker byggesaksbehandler

Velkommen til Nordkapp kommune, hos oss blir du raskt en del av et åpent og inkluderende samfunn! Vi organisert innen sektorene Teknisk sektor, Helse, Rehabilitering