Logo trainee finnmark

Nordkapp Kommune søker sykepleiere

Nordkapp Videregående skole
Norkapp Kommune logo

Velkommen til Nordkapp kommune, hos oss blir du raskt en del av et åpent og inkluderende samfunn!

Vi organisert innen sektorene Helse, Rehabilitering og Omsorg, Oppvekst, Velferd og Kultur, Tekniske Tjenester, samt Økonomi og Stab. Nordkapp kommune søker nå to sykepleiere i 100% stilling, til sykestua og hjemmetjenesten.

Sykestua (korttidsenhet) gir tilbud om opphold der sykehusinnleggelse ikke er nødvendig eller ønskelig.

Enheten har akuttrom og bidrar også til å redusere antall liggedøgn på sykehus. Legevakten er tilknyttet sykestua. Kreftsykepleier er også tilknyttet denne enheten.

Hjemmetjenesten består av hjemmesykepleie, praktisk bistand hjemmehjelp og heldøgnsomsorgboliger for personer med utfordringer knyttet til rus- og psykiatri. Avdeling hjemmesykepleie yter helsehjelp ved sykdom og nedsatt funksjonsevne til personer i alle aldre, men flest eldre. Trygghetsalarmer følges også opp av avdelingen. Tjenesten har som mål å legge til rette for mestring av sykdom og nedsatt funksjonsevne, samt opprettholde eller gjenvinne funksjon.

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder
Stillingsannonse

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder

Arctic Motell & Camping er en familiebedrift som tilbyr overnatting etablert i Guovdageaidnu/Kautokeino – i hjertet av Sápmi. Vi tilbyr reisende et hjem på reisen,

Nordkapp kommune Vågentrapp
Stillingsannonse

Nordkapp Kommune søker byggesaksbehandler

Velkommen til Nordkapp kommune, hos oss blir du raskt en del av et åpent og inkluderende samfunn! Vi organisert innen sektorene Teknisk sektor, Helse, Rehabilitering