Logo trainee finnmark

Nordkapp Videregående skole søker yrkesfaglærer

Norkapp vgs fiskegarn
nordkapp vgs logo

Nordkapp videregående skole leverer opplæring til hele Finnmark innen maritime fag og marine næringer. Skolen er lokalisert i Honningsvåg, og har rundt 80 ansatte. Skolen er kjent for å være utviklingsorientert med særlig satsning på bærekraftig opplæring.

De søker hele tiden at elever, lærlinger og lærere skal oppleve opplæringen som avgjørende og relevant for fremtidig yrkes- og samfunnsdeltakelse.

Som en fremtidsrettet aktør tilbyr de også nettbasert undervisning og kurs til alle innen offshore og maritime næringer. 

For Nordkapp Videregående skole er det viktig at arbeids- og læringshverdagen skal være preget av respekt og gjensidig tillitt.

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder
Stillingsannonse

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder

Arctic Motell & Camping er en familiebedrift som tilbyr overnatting etablert i Guovdageaidnu/Kautokeino – i hjertet av Sápmi. Vi tilbyr reisende et hjem på reisen,

Nordkapp kommune Vågentrapp
Stillingsannonse

Nordkapp Kommune søker byggesaksbehandler

Velkommen til Nordkapp kommune, hos oss blir du raskt en del av et åpent og inkluderende samfunn! Vi organisert innen sektorene Teknisk sektor, Helse, Rehabilitering