Logo trainee finnmark

Orinor søker prosjektleder

Orinor
orinor logo

Orinor AS er et innovasjons- og utviklingsselskap i Finnmark med 10 ansatte fordelt på kontorer i Alta og Kirkenes. Selskapets formål er å bidra til utvikling av bærekraftige lokalsamfunn, nye arbeidsplasser og innovasjon i næringslivet. I Orinor er ingen dager like og som medarbeider har du stor frihet til å arbeide med nettopp det du brenner mest for!

Orinor er en del av den nasjonale SIVA-strukturen, som innebærer at vi har både næringshage- og inkubasjonsprogrammet, programmer som skal stimulere til nye bedrifter og vekst i distriktene. I tillegg arrangerer Orinor store eventer som Kirkeneskonferansen og LINK i Alta, og leder utviklingsprosjekter som Trainee Finnmark, LINNGE (styrking av leverandørindustrien gjennom satsing på grønn energi) og klynga Smart Construction Cluster.

Hos Orinor vil du jobbe med rådgivning til gründere og etablerte bedrifter, samt prosjektoppfølging og prosjektledelse. Rådgivningsarbeidet kan innebære alt fra analyser, forretningsmodellering og søknadsbistand til kartlegging av finansieringsløsninger og strategiarbeid mm. Ingen bedrift er lik, og ulike behov krever ulik tilnærming.

Hos Orinor møter du kolleger med bakgrunn fra mange ulike sektorer og med ulik kompetanse. Dette gir oss en solid faglig plattform for alle våre prosjekter og bedriftskunder i hele Finnmark.

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder
Stillingsannonse

Arctic Motell & Camping søker prosjektleder

Arctic Motell & Camping er en familiebedrift som tilbyr overnatting etablert i Guovdageaidnu/Kautokeino – i hjertet av Sápmi. Vi tilbyr reisende et hjem på reisen,

Nordkapp kommune Vågentrapp
Stillingsannonse

Nordkapp Kommune søker byggesaksbehandler

Velkommen til Nordkapp kommune, hos oss blir du raskt en del av et åpent og inkluderende samfunn! Vi organisert innen sektorene Teknisk sektor, Helse, Rehabilitering