Logo trainee finnmark

Vest-Finnmark Rådet søker Trainee

ung 2019
vest-finnmark rådet

Velkommen til dynamiske og livskraftige Vest-Finnmark, der kommunene og næringslivet i Alta, Hammerfest, Hasvik, Loppa, Måsøy, Nordkapp og Porsanger har fokus på videre vekst og samarbeid. Vest-Finnmark Rådet er det politiske samarbeidsorganet for disse sju kommunene, der ordførerne utgjør rådets styre. Rådets sekretariat ivaretas av daglig leder, som har kontorsted i Hasvik kommune.

Vest-Finnmark Rådet bidrar til viktig samfunns- og næringsutvikling i vår region. Det gjør vi blant annet gjennom involvering og nettverksbygging, utarbeidelse av kunnskapsgrunnlag og høringsuttalelser, strategisk samarbeid og politisk påvirkningsarbeid rettet mot viktige beslutningstakere på fylkesnivå, i Storting og Regjering. Dette kan gjelde alt fra prioriteringer av midler og løsninger for samferdsel og forsvar, til forvaltning av naturressursene og det å sikre gode rammevilkår som er tilpasset behovene vi har i Vest-Finnmark.

Bli trainee – et lærerikt steg på vei mot drømmejobben

Trainee Finnmark byr på et innholdsrikt år, med utfordringer, lærerike oppgaver og mye moro.

Arbeidslivet i Finnmark har ofte flat arbeidsstruktur og kort vei til toppen. Som trainee i Finnmark gis du rom til å bruke din kompetanse i praksis, og mulighet til å gjøre en forskjell. Vi søker deg som ønsker å ta del i laget, og utvikle framtidens Finnmark.

Flere Trainee Stillinger

ung 2019
Stillingsannonse

Vest-Finnmark Rådet søker Trainee

Velkommen til dynamiske og livskraftige Vest-Finnmark, der kommunene og næringslivet i Alta, Hammerfest, Hasvik, Loppa, Måsøy, Nordkapp og Porsanger har fokus på videre vekst og

AREA
Stillingsannonse

Area Nett søker Nettingeniør

I Area Nett AS eier, drifter og sikrer vi en stabil strømforsyning til våre 10500 kunder i kommunene Gamvik, Lebesby, Karasjok, Måsøy, Nordkapp, Porsanger og